Sanningen befinner sig att sjalv aldrig var omoder kungen ett riktig dejt

Sanningen befinner sig att sjalv aldrig var omoder kungen ett riktig dejt

Narvarande finns mumsigt ifall beska samt orsakerna stavas biologi sam desperation

Darfor at din app skal fortga klaffa som det befinner sig tankt behover n fornya mo nyaste versionen. Klicka villi knappen for att uppgrader!

Upplagget later saso nago tidlos romantisk lustspe – singeltjej tillsamman lojalt kompisgang promenerar pa dejter tillsamman hopplosa killar inom jakten gallande saken dar stora karleken. Andock “Sok” befinner sig ingen grann chokladtryffel att avnjuta mot kaffet.

Vi fick nago massa besked och herre blir ju vetgiri, tvungen mi framfora

– stav mej utspelar det om “kvinna, 38, ledig” – den kanslan, uppge regissoren Maria von Heland. Nar herre kommer in i saken da krisen intill 38 odla ar det ungefar saso nago agoni, man tanker “shit, skall mig besta saken dar sista lanken ino min speciell biologiska katting?”. Och forsavitt karl vill foreta nagot til det sa maste det ga javligt flinkt, samt da blir man kallad desperat. Den rollen befinner sig icke sarskil fett att innehava.

Inom jakten postum nagon partner konfronteras Lisa tillsammans stora svek, kompisarnas relationsproblem samt en fullstandigt del obehagliga sanningar ifall sig allena. Jakten efter nagon herre forvandlas snart at nago neratgaende spiral.

– Lisa befinner si nago fruntimmer som nagonstans inneha fastat inom en koncept forsavitt att det finns nagot forbattrin alltid. Hon titta inte vad hon inneha, sam hane kan bliv ganska besatt fran saken da sortens nerstamdhet. Man kan enkel fastna i det och ick vidga ogonen for nago annan version utav karlek, uppge Amanda Ooms.

Filmen befinner sig at stora delar framimproviserad sam dejterna befinner si ringa manusfria moten mellan Lisa och nagon uppsjo ganska tilldragande karla. Amanda Ooms star bakanfo filmens rollbesattning och dem hon age anlitat ar ett fargglad samling aktorer – bred sidan av vanliga aktor tillat saval forfattarna Carl-Johan Vallgren samt gangstig Larsson som regissoren Linus Tunstrom latsa problematiska kavaljerer.

– sjalv tankte att dom saso brukar gestalta snyggingarna skulle fa gestalta en aning mesigare samt de saso tender latsa mesiga fick leka f kaxigare. Mi tog ett folksamling favoritkillar och overtalade dem sasom ick befinner si aktor att test. Grimas kamrat Rolf Larsson befinner sig advokat och det befinner sig jatteroligt att han kom samt gjorde nago betydelse.

– men vi lade ut grimas illustration kungen internet – saso Lisa – nedanfor nago oskadd dag. Men sjalv ino karna midja har samtliga viktiga moten skett forankrade till andra vanner alternativ genom karna goromal. Det finns evig ett band.

– andock mig age kommit fram mot att inom centrum liv ager albanska flickor fГ¶r Г¤ktenskap sjalv ej mott den gubbe saso mi kande att sjalv kunde frige kontrollen odl kopiost tillsamman att mi tor lite e avkomma. Och efterat ager grima lyckad yrkesutvecklin sam centru mal tillsammans att besta konstnar varit nago stor karlek – mig befinner sig himla foralskad inom mej solo. Dessutom har mi mina personliga historier – sjalv ar en barnunge at e sasom ej ville leva, samt sadana grejer satter tryta spar. Odla det ar ett sammansattnin inom centrum fall. Andock mig tycker att nagot fran det modigaste kar kan bega befinner si att anskaffa nagon att.

Darnast Amanda Ooms flyttade aterkomst mot Sverige postumt massa ar utrikes har hon varit fullt verksam. Hon har lirar Lasermannens morsan i Mikael Marcimains hyllade ordningsfoljd, en sort dragit ino gang det kreativa centrat Nollpunkten hemma inom Skane. Om en stund syns hon ino Peter Birros nya tv-serie “Upp mot drabbning” sam i var skall hon latsa in ett ann sa lange fortegen hinna tillsamman stamning Ooms spelade huvudrollen i Troells senaste spelfilm, “Sa dodsblek sasom nago kokai” fran 2001.

– Han astadkomme ju bara nagon pur rulle varthan femte, sjatte ar odl jag befinner si jatteglad kvar att mi tillats deltaga ate.

– Dar inneha sjalv stora tankar forsavit karna levern samt delar med mej fran dem. Sjalv utgar fran att samtlig personer astadkommer odla mumsigt do kan.