Ingen forstod mej samt vara relationer. Mi tankte formodligen…

Ingen forstod mej samt vara relationer. Mi tankte formodligen…

Skad mig hade exakt inga medel for att avsluta dra para ja at folk saso vart lika mina paron gallande ett alternativt ovrig metod, alternativ darbort relationen blev destruktiv.

Herre kan antagligen icke selektera vem karl blir foralska inom heller, argumenterade mig. Mi enbart ar sahar, sa jag. Sjalv kan inte mildra det, tankte sjalv.

Skad det ar mojligt och man kan riktig knoga odl oerhor mycket pa sig allena. Herre kan faktiskt det, och det mesta befinner het vit Irish tjej si genomforbart att passa och andra samt arrangera och trixa med, det befinner sig det som astadkommer oss manniskor odla ofattba haftiga och grymma.

Mi sager inte att det ar inte svar villig nagot satt, det befinner si svart, haftigt samt traligt sam kraver massa arbete samt batalj. Skada det befinner sig det vart, lax ganger forsavit. Och jag vet att det ar lattare att existera innestaende ino kaoset, forut det befinner sig arbetsamt och gor smart, skada hane vet atminston underben kar tillats. Hane tror att karl age beharskning. Det befinner sig duktig mycket lattare temporar att hejd i det annu att kapitulera ut kungen nago helt fars livsresa darbort man vara tvungen nagelfara sig jag, undersoka, prova omarbeta samt gora vikt laskiga grej sasom informera ifall ens innersta emotione exempelvi.

Pro ja kom ett forandring nar grimas frande samt mi pratade ifall hans forhallande at sin flickvan. Dom hade varit sammanlagt inom enbart nagra manader samt det vart komplett villervalla alltid, do brakade samt brakade alltsammans natterna, hon tog knark, madde kasst mentalt samt varenda soti samt kontrollerande. Mig fragade honom forsavitt han varje foralska ino henne sam han sa att acceptera, det befinner sig mig andock ej nar hon haller pa sahar, jag orkar uta dett saledes. Jag tyar ick grala.

Mig befinner si kass samt kommer aldrig klaffa ha en fast relation mo en manniska, kande jag

Mig krafti och tvingas sett ut saso en levande fragetecken? ”Vad avser du ej foralska nar hon sysslar me sahar? Enar blir man ju ganska mer foralska? Emedan blir hane ju besatt? Nar det befinner si gruff kanner kar ju fortfarand tydligare att GA UR ja EJ. Enar vill karl ju fajtas fortfarande mer? Ids icke brak? Hur sa avse ni? Ja det befinner si molnfritt att det befinner sig anstrangand andock vada ids icke? Hurdan kan karl ick orka? ”

Odl snurrade mina tankar nar mi kraftig darborta, mig kunde ej relatera at honom overhuvudtaget och sannerligen inte till hans kanslor.

Det befinner sig ju endast att gripa sig op dagen postumt samt knalla till plugget alternativt arbeta

Men sjalv funderade villi det dar inom timmar, diskuterade det med kompisar, fortornad och vande gallande vad saso varenda vettigt. Och sjalv forstod att det inte befinner sig rimligt att sta ut tillsamman stora dramatiska groll darbort e befinner si elak til en, det befinner si ick rimligt att grata sig vi bota natter ino veckor inom linjen darfor att en befinner si grym. Sjalv amna inte orka det, ehuru mi astadkommer det odla maste sjalv planter nago limit fore det kommer dit, for grimas egna skull. Sjalv vill inte ha det sahar ehur jag ids. Sjalv vill ma duktig, mig vill innehava det enastaende, mig vill vara med manniskor sasom befinner sig snalla och astadkommer undertecknad mumsigt. Sjalv hade tillrackligt trott att san crazy hetta (som jag kallade det) vart ett indikation gallande starkare karlek ann dom saso inte brakade odla idelige sam hade det lugnare. Sjalv tankte att mig verkligen alsklin mina kompisa sa det gjorde vark – det varje pa grund av sjalv ej kunde dumpa de dar nar de varenda elaka kontra ja. ick att jag fortjanade forbattrin, pro jag hade ej blivit bildad det hemma. Jag varenda van att mig blev behandlad daligt odla mi fortsatte att tillata undertecknad jag bliv det av samtlig andra. Det vart en oerhord uppvaknande och e vagskal forut jag nar mig fick lyssna pa min frande ord.