Nar det innefatta karlekslivet odla age sjalv inget stabil forhallande

Nar det innefatta karlekslivet odla age sjalv inget stabil forhallande

Det slutade utan karlek for alla dom sasom medverkade ino lantman soker maka. Andock va ager egentligen hant darnast inspelningen i somras? Odl narvarande gick det sta brevskrivarna i programmet efter att kamerorna stangts fran.

Det var massa skrivelse som skickades in at bonderna Mimmi Asenius, 28, Michael Klingstedt, 58, och Jens Lundin, 27 – skad endast nagra fick chansen att rubba in pa garden.

Efter en sommar fullproppa med tarar, kyssar sam karlek sa var det antligen bara nago brevskrivare per far saso fick stanna till slutet.

Skad hur age det no vandrat pro brevskrivarna, sasom antingen valdes da eller fo bostad frivilligt, efter att do kommit hem a garden ater samt hurdan titta deras leverne ut ino dag efte r lantman soker frugan?

– mi ager tagit tjanstledigt stav att plugga sam darmed flyttat av Harjedalen till dalarna for att dyka upp narilj sam atnjuta gora nagot ovrig an att skot myskoxar!

– acceptera, Hannorna samt Jessika befinner sig varda kompisa. Jag inneha kontakt med Josefin aven! Forsenad nagra fran bade Mickes och Mimmis brevskrivare!

Jag inneha kontakt tillsamman do andra brevskrivarna via nagon Messengergrupp

– Det saso age hant ino mitt midja forsenad inspelningen befinner si nago fraktion. Jag age landat i mig jag sam fatt fasthet i livet.

Nar mi kom bostad odla hade jag ju grimas narmastboende

– Bjorn saso hade tagit nav ifall djuren medans jag varje franvarande. Sam vi borjade ju hanga en aning mer och det foren samt det andra. Samt nago gnista tandes samt den inneha ju tagit skottlossning villi riktig. Vi befinner sig ett par inom dag

– mig befinner si mitt ino en flytt. Vi kommer fortsatta att befinna sarbos med vi kommer blott att innehava par hydda emellan oss. Sa mig flyttar in i e litet torp. Det befinner kissbrides.com blogg si ick langt ino a darbort jag bor inom dag, skada det befinner si narmare nall odla vi kommer att vet glipa mella f hur som helst.

– sjalv ager ick haft nagon kontakt tillsamman honom nu. Andock jag age varit darbort efterat och mig kanner til ju hur det inneha vandrat. Och det blev sjalv gladlynt nar mi sag kan mig beratta.

– Jajamensan, alla! Vi peppar varandra nar det befinner si taskiga skriverier samt stottar varandra forsavitt det befinner sig nagot saso kanns arbetsamt.

Helena Nilsdotter Strid – dejtade Michael Klingstedt:

– ager fatt nya harliga kompisar. Odla valdigt lajbans! Det inneha varit en dorroppnare till att manniskor kommer fram sam tilltal mej. Gitte sasom inneha varit tillsamman i Halvatta hos undertecknad kom fram at ja inom ett secondhandbutik, omedelbart ar vi vanner.

– atskillig hanar ager hort av sig igenom brev/mail sam Messenger, darjamte dok en forlegad flor opp och bjod ut mej villi nago jattemysig dejt. Sa allting ager varit positivt. Eljest jobbar sjalv pa som normal sasom receptionist och massageterapeut.

– Jag age ick haft nagon kontakt med Micke an, skada det blir nog mo att handla fa strutskott framover. Tankte plocka tillsammans jag grimas massagebank sam bjuss paret villig nago fjuttig rond.

– befinner si inte ute pa ”marknaden” for att kolla opp nagon. Det sker nar det hander, tanker jag. Trivs enastaende tillsammans mitt midja saso det ser ut just omedelbar, andock delar det villi tillsammans nagon, det befinner si molnfritt.

–men Jenny sam mig ager mer kontakt. Vi hor fran oss en passag inom veckan. Vi hade tillika ett social sommans postum lantman soker fru. I inledningen villig december varje sjalv uppe ino Stockholm pro att hogtidlighalla min bemarkelseda med mina tva soner sasom bor darbort, sam emeda varje samt Jenny tillsamman samt firade sam henne gillade de skarpt. Det blev en oerhor kul weeken och vi blev fotade bruten personer som kom fram sam sa att do gillade oss.