Da nar n sag beundrande gallande och beromde din partner

Da nar n sag beundrande gallande och beromde din partner

Glom aldrig dan hursa du ett stig foll forut din partner

I inledningen befinner sig mestadels allting lekande enkel. Skada att lite ett forhallande att grepp langsiktigt kan besta typ knepigt. Oavsett hurdan jatte- hane gilla varandra. Narvarande far du forskarnas 8 ovantade forslag kungen en vidstrack och glatt forhallande.

Prata ”vi”-spraket i enlighet me nagon granskning a universitetet Berkeley ino Kalifornien hade tandem saso anvande orden ”vi” och ”oss” under nagon dispyt lattare att folja fram till losningar och led mindre fran jak fran gralen. Tv sasom ino stallet anvande sig utav ”jag”, ”mig” sam ”du” fungerade det kopiost mindre br sta, och de kunde likas kopplas at olyckliga aktenskap.

Ses kungen natet Enligt ett undersokning saso publicerats i amerikanska Proceedings of the National Academy of Sciences, hade par saso traffades villig internet ett lagre skilsmassostatistik samt madde battre ino avta aktenskap.

Strunta ej partnerns kontaktforsok Nar du forsoker studera sam blir avbruten fran din partner saso enbart vill indikera nagot glatt kungen natet handlar det ej forsavitt att hen vill forlusta dej inte me blott tillverka din observan, i enlighet me psykologen John Gottman. Svarar ni enar idelige att du ar inte tillgangli eller icke inneha tidrymd sarar n din partners emotioner. Gottman inneha studerat saken da narvarand viktig källa typen av beteenden mellan nygifta par och darpa foljt opp do sex ar framtid. Han kom da fram mo att dom som fortfarande varje vig varje dom sasom visade sin partner uppmarksamhet ino nio nedgang utav tio spann exakt sana har tillfallen. De som hade skilt sig hade blott visat varandra observan tre bruten tio ganger.

Aktenskaplig ede ka! Okej kan det befinna frestande att hava en sann sagobrollop med uppsjo av gaster. Andock enligt forskning kungen universitetet ino Emory sa age tva med mer sparsamma brollop storre tillfalle att fortsatta halla ihop. Bland de kvinnor sasom hade nago brollopskostnad pa mer annu 154 000 kronor skilde sig paren 3,5 ganger mer an dom sasom hade brollop tillsamman ett taxa gallande emellan 40 000 till 80 000 kronor.

Matcha dej mo en glat forhallande Med Motesplatsens matchningstjanst okar chanserna at ett langre sam lyckligare forhallande. Underlaget stav Motesplatsens matchningsfragor togs fram genom nago djupgaende redovisning itu psykologisk facklitteratur. Fragan vi stallde oss var: vilka metoder befinner sig dokumenterat finfin villig att prediktera parnojdhet? Testet befinner sig unikt framtaget av parterapeuten och organisationspsykologen Andreas Loes Narum.

Utfor don saso BAGG gillar! N antagligen anse att karl saso tva amna hanga odla kopiost det gar villi fritiden, samt helst producera dit aktiviteter. Nu age vetenskapsman kommit fram mo att gor karl grej ihop saso enbart den foren partnern gillar minskar den aktenskapliga lyckan. Nar karl daremot engagerar sig ino aktiviteter som bada par tycker om okar lyckan villig bade fotografi och reslig sikt. Slutsatsen ar alldenstund det viktigaste befinner sig att karl astadkommer sant karl solo anser ar roligt och njuter itu, oavsett forsavit kar astadkomme det allen alternativt med.

Sa age n inte traffat din karlek an, ut sam surfa!

Hen befinner sig fullkomligt briljant! Test att vidmakthall det resten bruten livet. I enlighet med forskning kungen universitetet inom Buffalo kan det finnas nyckeln mot att skydda lyckan inom aktenskapet. I studien dop man 220 tandem att klassa sin partner och sig sjalva inom ett volym annorlunda egenskaper flertal ganger under loppet itu tre ar. Dom sasom overdrev sin partners egenskaper varenda mer benagna att hejda innestaend ino relationen.

Ta?t still med sociala medier… Enligt nago granskning, konstruera kungen universitetet inom Boston, kan kar enkel ”Facebooka” sig at nago skilsmassa. Forskarna kunde konstatera att anvandningen fran Facebook och andra sociala natverkssajter var kopplat till aktenskapligt ogillande sam okade skilsmassor. De kom ocksa fram mot att bland do sasom varenda de storsta anvandarna bruten sociala medier hade 32 procent funderat pa att ga ur sin partner, jamfort med 16 ande utav dom som inte var omoder villi internet kungen dito metod.