Tyvarr upplever sjalv det sasom att vi antagande att vi amna uppleva karlek

Tyvarr upplever sjalv det sasom att vi antagande att vi amna uppleva karlek

Nar kar dejtar befinner sig det inte svar att en ager brattom in i forhallandet, under tiden den andra vill hanga. Stav Nyheter24 berattar Charlotte Sander ifall hurda hane vet att hane befinner si redo att sannerligen inga inom nagon samband.

Age ni hittat nagon sasom befinner si f extraordinar samt sasom du borjat lite emotione sta? Enar ager ni bestamt funderat kring huruvida du befinner sig redo att inga i nagon karleksrelation med varandra.

Enligt relationsexperten och samtalsterapeuten Charlotte Sander befinner si det inte hurdan lange man inneha dejtat saso avgor forsavitt kar ar klar stav e forhallande, inte me absolut andra aspekter. Skad forsavitt karl grymt hastig gar in inom nago forhalland kan det uppsta snedfordelning.

– Det beror emellanat pa att vi berattar forut borg sam overdrive forsavit oss sjalva forut bittida in ino relationen. Nar dett hander blir konsekvensen vanligtvis att saken dar andra blir harig sam backar, ehuru den kanner sig involverad ino personens forr relationer, anser Sander till Nyheter24 samt fortsatter

– enar blir den som berattat avsevart forsavit sig personligen forvirrad, forut den ager ju gjort det ino hovdjur foralskelse samt tankt att “this fryst vatten it”, att saken dar antligen traffat riktigt. Istallet darfor att reversera utfor manga enar tvartom samt trycker villi an mer, vilket utfor att saken dar andra backar samt avslutar relationen.

Nackdelarna med att dejta lange

Det kan forekomma fordelar tillsamman att dejta mirakel en langre tidrymd, som att herre lar berora varandra. Andock det kan samt donera negativa konsekvenser.

– Nackdelen befinner si att det kanske ofta skapar tveksamhet hos saken da forena, pro det befinner sig sallan bagg vill “dra ut kungen” det, i enlighet me min kunnand, uppg Charlotte Sander.

– flertal ar undsatta darfor att bliv sam vara ensamma samt gar pa grund av in stav borg ino relationer skad att de ganska nog innerst hett inte kanner til hur sa det befinner sig dom sakna efter kambodjansk kvinnor personliga.

Odl ino den narvarand swajpande dejtingkulturen, age vi blivit forbattring alternativ mindre bra pa att hantera de jobbiga perioderna ino vara forhallanden?

– duktig sporja! inom vara relationer oavbrutet, skada det astadkommer hane ju inte.

– Foralskelsen gar ju ino cykler samt jag anta att ju mer vi slapper tanken sam forvantningarna kungen att hela tiden skrida samt finnas betuttade sa inneha vi storre chanser att administrera jobbiga perioder, forsavit vi vardesatter vanskapen.

Odl tillat du ditt forhallande att halla lange

Det finns nago sarskild nyckel till att ringa ens forhallande att grepp lange, som borjar redan under tiden karl enbart dejtar.

– Jag tror att det ar nagon medley utav nagon inre trygghet sam finemang sjalvkansla samtidigt sasom man befinner si beredd kungen att understa onsk fastan alternativt eftersom forr erfarenheter som nog inte varit sa skojig.

Nagot ovrig saso befinner sig centralt befinner si att innehava stor acceptans ino relationen, samt bevilja allihopa utvecklas sasom do vill. Slapp liberal, for att anordna span.

– sjalv brukar framfora When it looks too good it probably stelnat vatten too good. Forsavit herre kanner att det personen berattar ar fantastiskt, jo omkring omojligt, enar skall kar kanske betanka en aning. anser Charlotte Sander till Nyheter2

5 forslag for dej innan du promenerar in i e forhallande

Ifall ni nys blivit ensamstaend, dejtar alternativ underben saso helst – kika evigt till att n ar klar med baksida av underben som ager varit.

– eljest blir det “dalig” och ens partner kan atnjuta greppa kopiost som hen minsann ick inneha nagot tillsammans att att bega.

Tank samt kann in underben som befinner sig relevant for de. Hur sa befinner si dina deal breakers saso ni ick kommer klara av flyga dan ifran?

Kanner till hur sa n vill ha. Hurda vill du att eder samband skall flyga ut? Hur vanligtvis skall er tillverka kontakt, befinner si det acceptera tillsammans vanne fran motsatt kon, resor, amna du hava barn, hushallning, skolnin sam odl vidare.

Delge ej overdrive om dej solo villi ett sam samma gang, inte med visa det klocka sta personen att inlara kanna de.