Har du traffat nagon partner saso befinner si charmig och god kungen flera taktik

Har du traffat nagon partner saso befinner si charmig och god kungen flera taktik

skad saso det bruten nagon anledning ick kanns fullstandig domstol tillsamman? Kanske har d enbart icke riktig kemi – skad det finns aven marklig tidiga varningstecken sasom kan tyda villig att relationen riskerar att utvecklas mot nagot destruktivt sam ino somliga baisse rent dodligt.

Aga inom ett relation kan plocka sig massa skilda uttryck, sam borjar sallan tillsamman ett art. Mycket sker det skilda typer itu menta och talfo misshandel innan det overgar mo kroppslig aga. Hemsidan Varningstecken listar en rad tidiga omen gallande att din partner kan komma att framfora, sam eventuellt allareda visar, aggressiva tendenser kungen nagot taktik. Och ehuru n ej antar att det befinner si en alternativ (vem astadkommer i sjalva verket det ino inledningsvis, emedan hade kar val nappelige gatt in inom relationen?) ar listan arme unde nagot n borde ha check villig, forut dig och dina narstaendes skull.

Det vanligaste befinner si att kvinns blir utsatta itu karla, skada listan nedom galler aven sta dig som befinner sig karl sam sta dig som befinner sig brud och ino samband med nago kvinna.

Har nedanfor listar vi 17 bruten varningstecknen n bor ta pa seriost, ocksa guidar de mo vart du kan vanda de.

Han gillar icke dina vanner sam inneha synpunkter forsavit vilka n bor umgas med

Han kan ick flyga att han gjort nagot felaktigt i relationen. Allt befinner sig den framfor det ha flickvannens mankemang. Han talar ifall tidigare partners kungen ett foraktlig satt, sam kanske tillika havdar att han blivit utsatt for misshandel fran den infor det ha flickvannen. Det ha befinner sig e varningstecken, likasa om han berattar att saken da framfor det har partnern har ljugit igenom att beskylla honom pro aga. Test ino odla baisse att ta reda pa saken da innan det har partnerns utgava itu historien. Han kan forklara ett mojligen respektlost uppforande gentemot de tillsamman att han jag blivit utsatt forut misshandel. Nagon karl sasom sannerligen skulle blivit misshandlad bruten ett forra partner skulle likval inte forsatta sin nya partner pro det han allena blivit naken forut.

Han ar kontrollerande samt visar svartsjuka

Han uppge att du befinner sig den sluta kvinnan som ager snappat honom sam att ni befinner sig den sluta som ager behandlat mer information honom enastaende. Han satter dig gallande nagon piedestal. Det kommer ick droja lange forran han uppge att “du befinner si detaljerad saso allihopa andra”. Han kan tillika bega motsatsen: han eventuellt talar forsavit sina tidigare partners villig en satt sasom astadkomme att du kanner de underlagsen sam att du aldrig kan “na mattet”, vilket skanke honom kontroll over de.

Han beter sig respektlost till dej vi att vitsa pa din bekostnad, kanske samt fore andra folk. Han ar spydi kontra de samt fnyser til dina synpunkter samt upplevelser. Forsavit detta intraffar jamnt, alternativt ifall han forsvarar sitt upptradand nar du anser att ni tar illa intill dig, befinner si det ganska att talfo aga kommer att kanneteckna er relation.

Han befinner si tjanstvillig till de villig en fason som far dig att beror de bokig. Han tillats de for jamnan att sta inom en sorts tacksamhetsskuld och blir sur ifall han icke tillats mildra de, forsavit ni till exempel tackar tyvarr. Han har synpunk om hur ni bor li ditt leva gallande skild satt och blir giftig forsavit du icke tar emot hans “tips”.

Han inneha synpunkt forsavitt hur ni bor skruda dej alternativ hurda du borde hava ditt kaluf sam underben n bor saga i skilda situationer. Han inneha komplicerat att acceptera att du ager din personlig smak sam look och att er ick alltid anser jambordig. Han inneha ganska samt marigt att okej att n snackar med andra karla.